google-site-verification: google91e6014240fb45db.html
 

Introduktion:

Glædelig jul og tillykke med din indkøbte and. Anden er FORHÅBENTLIG uden nogen form for væksthormoner, men formegentlig udviklet på en helt ny unik måde. Jeg har hørt at det sidste nye, er at ægget faktisk er klæget i posen. Dette er meget praktisk da man derved sparer en masse plads. Ja den har faktisk levet hele sit liv inde i posen, hvilket gør den meget nemmere at håndtere. Det specielt udviklede æg sørger også for at den hverken udvikler fjer, fødder eller hoved, men blot vokser til posen er helt fyldt ud, og dermed vejer feks. 3400 gram.

Vareliste:

En And, 200g svesker, 2 sure æbler, salt, en ovn, et ur, to gryder, en sigte, mel, ½ l. piskefløde og kulør.

Fremgangsmåde:

Tag anden ud af posen. Tag posen ud af anden. Tag svesker ud af posen og læg dem der hvor posen i anden lå. Tag æblerne ud af posen (hvis de er i pose) og skær dem ud i både uden kerner. Anbring dem det samme sted som sveskerne. Kom salt uden på anden, og steg den sammen med det der var i posen i anden i 1½ time ved 200 grader i en almindelig ovn, eller 1 time i en varmluftovn.

Tag anden ud af ovnen og køl den af til den er håndlunken. Tranchér anden ud i lår og bryst, og anbring dem på bradepanden med skindet op til senere opvarmning. Evt. under grillen.

Skyen og lidt af fedtet fra bradepanden, skrog samt det der var i posen i anden og vingespidser, kommes i en gryde og dækkes med vand. Kog al saft og kraft ud af skroget, og sigt fonden over i en anden gryde. Jævn med melet og tilsæt piskefløde efter behov. Smag til med salt og formørk sovsen med kulør.

Det bør du vide:

Anden kan med fordel tilberedes på anden vis. Men lige et godt råd: prøv at undgå langtidsstegning med vand i bunden af bradepanden. Op til 4½ time er set før og det kan anden godt blive lidt ’’træt af’’.

Nb: af sikkerhedsmæssige årsager kan det ikke anbefales at stege anden dagen før……!!! Du risikerer bare at nogen spiser den. Skovtrolden siger Velbekomme

 

OPSKRIFT PÅ JULEAND TIL JÆGERE SOM RAMTE RENT FORBI. INCL/ UDSKÆRING.

grydetrold@webspeed.dk----skovtrolden@youmail.dk----www.skovtrolden.mono.net
Lav din egen hjemmeside med mono.net
AT JAGE ER AT LEVE!